Nieuws - Bericht

Louis van Gaal tekent boekcontract bij uitgeverij Nieuw Amsterdam

Louis van Gaal tekent boekcontract bij uitgeverij Nieuw Amsterdam

Louis van Gaal heeft zijn boekcontract bij uitgeverij Nieuw Amsterdam getekend. Het openhartige boek zal het complete levensverhaal van Van Gaal omvatten, waarbij de essentie van het trainer- en coach-schap van Van Gaal centraal zal staan. Voor het eerst zal ook ingegaan worden op zijn periode bij Bayern München, het Nederlands elftal en Manchester United.

De complete, geautoriseerde biografie wordt geschreven door Robert Heukels. Hij spreekt hiervoor niet alleen uitgebreid met Van Gaal zelf, maar ook met vele nationale en internationale kopstukken uit de voetbalwereld. Het boek verschijnt voorjaar 2020.

'Het is tijd om mijn eigen verhaal te vertellen. Er zijn in de loop der jaren veel boeken over mij geschreven, met dit boek vertel ik hoe het echt is gegaan,' aldus Louis van Gaal.

Uitgever Janneke Louman: 'Louis van Gaal is de meest succesvolle Nederlandse voetbalcoach aller tijden en heeft daarnaast velen geïnspireerd met zijn levensverhaal. We zijn heel trots dat wij dit boek mogen uitgeven.'