Naar het paradijs van Hanya Yanagihara 

De Amerikaanse auteur van ‘Een klein leven’ is terug, en hoe!

Eindelijk! Het nieuwe boek van bestsellerauteur Hanya Yanagihara, Naar het paradijs, is nu te koop. Een klein leven verkocht 300.000 exemplaren en Naar het paradijs is wederom een boek van formaat, wervelend van originaliteit en belangwekkende ideeën. Dit is een gewaagde, briljante roman die drie eeuwen beslaat en ons drie verschillende versies van Amerika laat zien. Een weergaloos epos over de zoektocht naar liefde.

KOOP NU VIA:

Naar het paradijs - boek

Naar het paradijs

Naar het paradijs is een gewaagde, briljante roman die drie eeuwen beslaat en ons drie verschillende versies van Amerika laat zien. Over liefde, familie, verlies en de ongrijpbare belofte van een utopie. Samen vormen deze drie delen een fascinerende, ingenieuze symfonie waarin terugkerende details en thema’s elkaar versterken: een herenhuis aan Washington Square Park in Greenwich Village; ziektes en behandelingen die een afschuwelijke tol eisen; rijkdom en armoede; sterk versus zwak; rassenvraagstukken; de betekenis van familiebanden en nationaal bewustzijn; de gevaarlijke hoogmoed van machthebbers én van opstandelingen; het verlangen naar een plek in een aards paradijs en het groeiende besef dat zo’n plek niet kan bestaan. Want wat de personages verenigt, is dat ze worstelen met dat wat ons menselijk maakt: angst, liefde, schaamte, afhankelijkheid, eenzaamheid.

Paperback: €24,99 | Ebook: €14,99


Preview

Lees hier de eerste 20 bladzijden uit Naar het paradijs


“Briljant verteld (…) Yanagihara kroont zich in dit voortreffelijk vertaalde huzarenstukje opnieuw tot de keizerin van de sprankelende details, de perfect geconstrueerde scènes, de psychologische diepgang en maatschappelijke relevantie”.

HUMO


Meet the autor!

Op woensdagavond 9 maart is Hanya Yanagihara te gast in Brussel voor een exclusief gesprek over haar nieuwe boek Naar het paradijs.

Sinds we haar in 2016 mochten ontvangen voor een gesprek over ‘Een klein leven’ is er voor Hanya Yanagihara veel veranderd. Haar roman groeide uit tot een everseller met miljoenen verkochte exemplaren. Het schrijnende verhaal van Jude St. Francis werd inmiddels door Ivo Van Hove bewerkt tot een succesvol toneelstuk met Ramsey Nasr in een glansrol. The Guardian riep het boek uit tot een van de 100 beste romans van de eenentwintigste eeuw. Met opvolger ‘Naar het paradijs’ slaat Yanagihara een andere, nog ambitieuzere weg in.

Reserveer nu alvast je tickets voor deze bijzondere avond op:

https://www.flagey.be/nl/activity/8842-meet-the-author-hanya-yanagihara


“It’s rare that you get the opportunity to review a masterpiece, but To Paradise, definitively, is one.”

The Guardian


Een klein leven

Hanya Yanagihara

Hanya Yanagihara (New York, 1975) groeide op in Hawaii en Texas. Aan haar debuut Notities uit de jungle werkte ze bijna twintig jaar in het geheim. Het werd unaniem lovend ontvangen. Een klein leven schreef ze in anderhalf jaar. Van Een klein leven zijn al 300.000 exemplaren verkocht in Nederland.

Met Een klein leven brak Yanagihara door als internationale bestsellerauteur. De vuistdikke roman over Jude en zijn vriendengroep in New York won de Kirkus Prize, haalde de shortlist van de Booker Prize en de National Book Award en werd door het DWDD-boekenpanel uitgeroepen tot Boek van het Jaar.


Koop nu: