Boeken van Mounir Samuel inkopen voor uw bedrijf?

Je mag ook niets meer zeggen

Een nieuwe taal voor een nieuwe tijd

Dé blauwdruk voor een inclusieve, veilige en toegankelijke taal voor iedereen

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe taal. Maar wie weet eigenlijk nog wat je wel en niet tegen wie kunt zeggen? In Je mag ook niets meer zeggen maakt Mounir Samuel met humor duidelijk op welke manieren een taal kan uitsluiten en wat we daaraan kunnen doen. Hij zet je aan het denken en schuwt geen taboe of ongemak. Dit is een boek voor iedereen die streeft naar een inclusieve, veilige en toegankelijke omgeving, op het werk, in de klas, het theater, de dokterspraktijk of thuis. Het is geen checklist of verbodenwoordenlijst, maar een heldere gids die ons leert hoe we waardegericht met elkaar kunnen omgaan. Dit is dé blauwdruk voor een Nederlandse taal van en voor iedereen.

Het boek Je mag ook niets meer zeggen van Mounir Samuel inkopen voor uw bedrijf?

Ons verkoopteam staat voor u klaar!

Mounir Samuel

Mounir Samuel is politicoloog, auteur en journalist. Zijn reportages werden bekroond met de Dick Scherpenzeel Aanmoedigingsprijs en de Lira Correspondentprijs. Winq Magazine kende hem de eretitel toe van ‘Changemaker of the decade‘.

Hij trainde in het afgelopen jaar tal van bedrijven, instellingen en maatschappelijke organisaties in Nederland en Vlaanderen in wat hij waardegerichte communicatie en een diversvaardige organisatiecultuur noemt.

Mounir Samuel boeken als spreker voor uw evenement?

Ontdek de mogelijkheden!

Boeken van Mounir Samuel