FIJNE FEESTDAGEN!

CADEAUTIP

WILL

Wie kent deze wereldster niet? Het succesverhaal van Will Smith is hét altijd-goed cadeau voor de feestdagen! Voor het eerst vertelt de superster zijn levensverhaal in nooit-eerder-gedeelde details en deelt hij zijn levenslessen met het grote publiek in zijn nieuwe boek WILL, dat hij samen schreef met bestsellerauteur Mark Manson.

Toch gaat het verhaal van Will niet alleen over vorderend succes. Will Smith dacht dat hij het voor elkaar had, maar zijn vrouw en kinderen zagen dat anders. Zij moesten fulltime meedraaien in zijn show, zonder dat ze daar zelf voor hadden gekozen.

WILL is het verhaal van een man die zichzelf overwon en je wil laten zien hoe ook jij de regie over je eigen leven kunt nemen. Een perfect boek voor alle Nederlandse Will Smith fans!


CADEAUTIP

Het eiland van de verdwenen bomen

Cadeautjes kopen voor je moeder of vriendin kan lastig zijn. Je wil niet iets algemeens kopen, zoals parfum of warme wollen sokken, maar wat dan wel? Wij kunnen je helpen! Het nieuwe boek van Elif Shafak is een ontroerende liefdesgeschiedenis dat plaatsvindt in het heerlijk warme Cyprus. Het eiland van de verdwenen bomen geeft een menselijk gezicht aan een pijnlijk historisch conflict.

Cyprus, 1974. Kostas en Defne ontmoeten elkaar heimelijk in de plaatselijke taverne, onder de vijgenboom die door een holte in het dak omhoog groeit. Dat is de enige plek waar zij, een Turkse, en hij, een Griek, elkaar ongezien kunnen treffen. Dan breekt de oorlog uit. Kostas wordt naar een oom in Londen gestuurd, Defne blijft achter. In deze hartverscheurende roman gaat Ada, na de dood van haar moeder, op zoek naar haar familiegeheimen. Ze heeft maar één aanknooppunt: een vijgenboom die in de achtertuin groeit. Geschreven in de sfeervolle, adembenemende stijl die Shafak eigen is. Dit pareltje kan je niet laten liggen!


CADEAUTIP

RUIS

In het inzichtelijke boek Ruis bespreken Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman, Olivier Sibony en Cass Sunstein waarom wij zo vatbaar zijn voor ruis, en wat we hieraan kunnen doen! Wordt bewust van de factoren die jouw oordelen beïnvloeden en voorkom het maken van verkeerde keuzes. Ken jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken bij het maken van beslissingen? Dan is Ruis het perfecte cadeau voor de feestdagen!

‘Wie de invloed en het doorzettingsvermogen heeft die nodig zijn om de inzichten uit RUIS toe te passen, zal beslissingen nemen die menselijker en eerlijker zijn, levens redden, en voorkomen dat tijd, geld en talent verspild worden.’ The Washington Post


CADEAUTIP

FC BARCELONA – HET IMPERIUM

Krijg zeldzame en ongeëvenaarde toegang tot één van de meest gesloten voetbalclubs! FC Barcelona is de best verdienende voetbalclub ter wereld en ook een van de invloedrijkste. Met ongeveer 214 miljoen volgers op sociale media heeft Barça meer gemeen met grote multinationals dan met menig andere voetbalclub.

In FC Barcelona – Het imperium ontrafelt Simon Kuper het geheim van de Catalaanse miljoenenimperium. Dit meeslepende en persoonlijke portret is het gevolg van tientallen interviews met medewerkers en een voorliefde voor de voetbalclub van Kuper, die FC Barcelona al jaren volgt. Hij geeft speciaal aandacht aan de twee grootste sterren uit de clubgeschiedenis, Johan Cruijff en Lionel Messi. Kan de club de topprestaties ook zonder Messi prolongeren? De echte sportliefhebber kan je niet blijer maken met een cadeau als FC Barcelona – Het imperium!