Tina Brown

De Palace Papers

Smeuïge informatie over het Britse koningshuis in De Palace Papers

De Palace Papers schetst een uniek en diepgravend portret. Inclusief alle hoogte- en dieptepunten uit het leven van de hoofdrolspelers uit de Britse koninklijke familie in de afgelopen 25 jaar.
 
Zo onthult zij onder meer:
Dat William als kind onhandelbaar was en bekendstond als ‘basher Wills’
Hoe Charles het voor elkaar kreeg met Camilla te mogen trouwen
Welke beproevingen Kate moest doorstaan voordat William zeker was dat zij de ware is
Dat William en Harry al veel langer in onmin met elkaar leven dan werd aangenomen
Dat prins Andrew en prins Harry niet konden omgaan met hun dalende status in lijn van opvolging
Dat Meghan totaal niet was voorbereid en dus gedoemd was te mislukken als senior royal.

Paperback: € 24,99
E-book € 12,99

Lees meer over

Een pageturner die onze blik op het Britse koningshuis voorgoed verandert.

‘Dit nooit meer’ werd het mantra van koningin Elizabeth II, kort na de tragische dood van prinses Diana. Nooit meer zou er ‘een nieuwe Diana’ mogen zijn – een lid van de koninklijke familie wiens internationale populariteit de Britse monarchie overvleugelde en zelfs op zijn grondvesten deed schudden. Bestsellerauteur Tina Brown vertelt over de schandalen, liefdesaffaires, machtspelletjes en het verraad die de Windsors de afgelopen vijfentwintig jaar hebben geteisterd. We zien de stoïcijnse vastberadenheid van koningin Elizabeth, de wederopstanding van Charles en Camilla, de spanningen tussen William en Harry en de verontrustende beschuldigingen rond prins Andrew en Jeffrey Epstein. Ondanks alle inspanningen van de monarchie lijkt ‘dit nooit meer’ dichterbij dan ooit.

Lees hieronder de eerste bladzijden uit De Palace Papers:

Tina Brown

Tina Brown was hoofdredacteur van Tatler, Vanity Fair en The New Yorker, en een van de oprichters van Daily Beast. Ze volgt de Britse monarchie al drie decennia en heeft ongekende toegang tot insiders aan het Britse hof. Haar veelgeprezen boek De Diana legende wordt gezien als de definitieve biografie van Prinses Diana en werd een wereldwijde bestseller.

Redactie Uitgeverij Nieuw Amsterdam over De Palace Papers

‘Wat een boek! De Palace Papers zit vol met krachtige onthullingen en kleurrijke details, maar tegelijkertijd is het stijlvol, geestig en erudiet. Dit boek wordt zonder twijfel het naslagwerk voor iedere fan van The Crown die wil weten hoe het er in de afgelopen 25 jaar nu écht aan toeging aan het Britse hof.’