Lekker laten lullen

Suzette Hermsen

Lianne Marije Sanders

En dan ben je dertig

Dé opvolger van de millennial-bestseller Zeik niet zo.

En dan ben je dertig. De leeftijd die je tien jaar geleden nog toeschreef aan mensen met rimpels, goedbetaalde banen, en een kind. Of twee.
Maar dan ben je het ineens zelf. The Big 3-0. En heb je - behalve de rimpels - geen goedbetaalde baan en al helemaal geen kind of twee. Dan kun je volledig panikeren, maar je kunt ook gewoon dit boek lezen.
In Lekker laten lullen geven Lianne (31) en Suzette (32) een kijkje in hun behoorlijk verschillende levens. Terwijl Suzette (nuchter, zorgeloos, oppervlakkig zo u wilt) over de standaard vraagstukken in het leven struikelt, verdwijnt Lianne (gevoelig, zweverig, piekeraar) steeds dieper in haar burn-out.
Een contrast dat haast niet groter kan? Klopt. Vinden wij leuk: want herken je je niet in de één, dan wel in de ander. En met een beetje geluk in allebei.

We doen zo veel dingen niet, soms omdat iets makkelijker gezegd dan gedaan is en soms omdat we het niet willen en een middelvinger opsteken naar verwachtingen die ons worden opgelegd. Daar gaat LLL over. Korte verhalen die bloedje eerlijk en daarom extreem herkenbaar zijn.Glamour

ISBN: 9789046827055 | € 12,50 | Paperback, 224 blz. | 08-06-2020