De kunst van het verdwijnen

Sarah Domogala

De kunst van het verdwijnen van Sarah Domogala is een rauw en eerlijk boek over haar burn-out: de ziekte van een generatie.

Als Sarah dertien is gaan haar ouders plotseling scheiden, en voor het eerst voelt ze paniek. Ze probeert haar groeiende angsten te bezweren door naar Amsterdam te verhuizen en de beste regisseur te worden die er bestaat, en ze werpt zich met overgave in het glamourleven. Op haar zesentwintigste stort ze volledig in: burn-out. In de stilte die volgt gaat ze terug naar haar wortels: maar hoe vind je jezelf weer als je zo ver van huis bent geraakt?
In beeldschone poëtische en krachtige taal en met verpletterend inzicht tekent Sarah een intiem portret waarin velen zich zullen herkennen. De kunst van het verdwijnen gaat over wie we zijn, en wat ons verbindt. En over hoe we ons hoofd boven water houden in deze hectische, anonieme tijden.

‘Dit verhaal hakt zich heel direct, zonder literaire trucjes, als een bijna mythologisch familiedrama rechtstreeks een weg naar je hart.****’De Limburger
‘Lees het boek als je jezelf herkent in Sarahs verhaal, maar ook als buitenstaander zal het je helpen meer inzicht en begrip te tonen voor iemand met een burn-out.’Bol.com (Lees Magazine)
‘Scherpe roman.’ELLE
‘Domogala verdient een staande literaire ovatie. ****’Hebban
‘Beslist de moeite waard. Nooit eerder las ik zo zintuigelijk en inzichtelijk over hoe een succesvol, intelligent iemand van het ene op het andere moment nergens meer toe in staat blijkt.’Metro
‘Prachtig autobiografisch debuut.’Viva
‘Persoonlijk en krachtig boek over te veel willen en het zoeken op de verkeerde plekken.’Happinez
‘Prachtig autobiografisch debuut.’Viva

ISBN: 9789046823101 | € 20,00 | Paperback, 240 blz. | 15-01-2018