Bank Street

Elegante en diep ontroerende roman over kunst, leven en liefde

Pre-order voor 22 juni:

Bank Street

1983: Carlisle Martin brengt zoals ieder jaar slechts een paar dierbare weken door bij haar vader en zijn partner James op Bank Street in New York. James, briljant maar labiel, leert Carlisle alles wat hij belangrijk vindt over het leven, literatuur, muziek, en vooral: dans. Carlisle wil niets liever dan deel uitmaken van deze wereld, en ze kiest voor een professionele balletcarrière. Maar een hevige liefdesaffaire veroorzaakt een breuk in de familie. Negentien jaar later krijgt Carlisle een telefoontje dat haar terugvoert naar deze alles beslissende zomer, en naar haar jongere zelf.

Bank Street is een onvergetelijke en diep ontroerende roman over wat we kunnen vergeven, en over de prijs die we bereid zijn te betalen voor ambitie, en voor de liefde.

‘Prachtig. Howrey, een voormalig ballerina, blijkt een briljante choreograaf van deze roman.’ NYT Book Review

Meg Howrey

Meg Howrey is voormalig danser. Ze danste bij het Joffrey, Eglevsky Ballet en bij het City Ballet of Los Angeles. In 2001 won ze de Ovation Award voor beste actrice in de Broadway Musical ‘Contact’. Ze heeft verschillende romans geschreven en woont in Los Angeles.

 

Pre-order: