pand Nieuw Amsterdam

Stage vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair op de PR- & Marketingafdeling.

PR & Marketing stagiair: Wat ga je doen?

Per direct hebben we bij Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam een stageplaats beschikbaar op de PR- & Marketingafdeling (minimaal 5 maanden). Nieuw Amsterdam biedt je een afwisselende, leerzame stage in een inspirerende omgeving. De stagiair zal inzicht krijgen in het functioneren van een uitgeverij en ondersteunende activiteiten verrichten bij het opzetten en uitvoeren van de promotie van de boeken, auteurs en de uitgeverij

Taken stagiair:

De stagiair heeft een brede ondersteunende functie bij de PR- & Marketingafdeling. Hieronder vallen o.a. het meedenken over promotieplannen, het opzetten van social media campagnes, het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven en het organiseren van boekpresentaties en evenementen. Gedurende je stage werk je nauw samen met een enthousiast team van collega's en krijg je een duidelijk beeld van het reilen en zeilen van de uitgeverij.

Wil jij het boekenvak beter leren kennen, heb jij een hands-on mentaliteit en ben je nieuwsgierig, leergierig en in staat accuraat te werken? Solliciteer dan hier of neem contact op met:

Myrthe de Haan
020-5706 128
mdehaan@nieuwamsterdam.nl